Készen vannak a pólók,most kaptam a visszajelzést.Ha minden igaz jövő 7végén megyek Bácskába,elhozom 1 részét.Nem merem elhozni mind az 51-et mert kereskedelmi mennyiségnek számít.Ha valakinek netalán kedve lenne jönni Topolyára megosztanánk a pólók behozatalát.Ha nem ,akkor 2 részben hozom haza
vadocz írta:Készen vannak a pólók,most kaptam a visszajelzést.Ha minden igaz jövő 7végén megyek Bácskába,elhozom 1 részét.Nem merem elhozni mind az 51-et mert kereskedelmi mennyiségnek számít.Ha valakinek netalán kedve lenne jönni Topolyára megosztanánk a pólók behozatalát.Ha nem ,akkor 2 részben hozom haza
vadocz írta:Készen vannak a pólók,most kaptam a visszajelzést.Ha minden igaz jövő 7végén megyek Bácskába,elhozom 1 részét.Nem merem elhozni mind az 51-et mert kereskedelmi mennyiségnek számít.Ha valakinek netalán kedve lenne jönni Topolyára megosztanánk a pólók behozatalát.Ha nem ,akkor 2 részben hozom haza
Szia !
Én 2 db XL-est rendeltem. Ha jól emlékszem, akkor a fekete ujjú változatból. Időközben kiderült, hogy 2 XL-es a méretem, ha van abból is, akkor azt is szívesen venném. Topolyára nem tudok menni, de szombaton oda tudom adni a pénzt vagy elmenni érte megbeszélt időpontban. Neked milyen helyszín jó ?
Szia !
Én 2 db XL-est rendeltem. Ha jól emlékszem, akkor a fekete ujjú változatból. Időközben kiderült, hogy 2 XL-es a méretem, ha van abból is, akkor azt is szívesen venném. Topolyára nem tudok menni, de szombaton oda tudom adni a pénzt vagy elmenni érte megbeszélt időpontban. Neked milyen helyszín jó ?
Üdv,
Robi
Mobil vagyok én is, hova mikor? piros és fekete M -es pólót rendeltem.
Kinyomtattam a rendeléseket,mind felírtam,tudom ki mit kért.Én nem póstázgatok,aki eljön érte kap hozzá 1 kávét,ha nem tud eljönni akkor valamilyen közös gurulásra elviszem.Ha pedig valaki valamilyen égtáji régióról jön akkor esetleg az ott lakókét is elviheti
vadocz írta:Kinyomtattam a rendeléseket,mind felírtam,tudom ki mit kért.Én nem póstázgatok,aki eljön érte kap hozzá 1 kávét,ha nem tud eljönni akkor valamilyen közös gurulásra elviszem.Ha pedig valaki valamilyen égtáji régióról jön akkor esetleg az ott lakókét is elviheti
Hm. Jó ajánlat az a kv. Én még úgysem kóstoltam vadocz kv -ját Viszont a címet nem tudom
vadocz írta:Kinyomtattam a rendeléseket,mind felírtam,tudom ki mit kért.Én nem póstázgatok,aki eljön érte kap hozzá 1 kávét,ha nem tud eljönni akkor valamilyen közös gurulásra elviszem.Ha pedig valaki valamilyen égtáji régióról jön akkor esetleg az ott lakókét is elviheti
Hm. Jó ajánlat az a kv. Én még úgysem kóstoltam vadocz kv -ját Viszont a címet nem tudom
Nem írom le nyilvánosan a címet a betörők miatt,de itt a számom 06209 558 325 egyeztetés céljából
Nem írom le nyilvánosan a címet a betörők miatt,de itt a számom 06209 558 325 egyeztetés céljából
Hali ! Én is felhívhatlak póló ügyben egyeztetni ?
Meghoztam a pólókat aki gondolja jöhet érte:06209558325,ha éppen szájban vagyok nem veszem fel a telefont.Aki jön a pólókért darabonként 5 Eurót hozzon.Nem forintot Eurót!,én is Eurót adtam érte
Vagy megkérdezem barnipapát, vagy elmegyek valahova, igaz pesten gyanús h eltévedek
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .