Őszintén pár dolgot javasolnék még.. mondjuk egy Aprilia feliratot
vagy ugye a név..
Gépparipa, Izmos Titán...
Nyergében Halni, Múlni-Tán
A kor romantikája Lesz,
Hisz halálvágyók kora ez!
És kerítő ez a Hatás!
A Lét ma Vészes Vágtatás .
Imikee írta:Öcsike XL 2 db piros Dínó S 5db.piros Vadócz XL 3db.Piros Barnipapa L 3db Fekete Sunnyogi L 2db Fekete FridmanZ XL 1db Piros, L 1db Piros Barnipapa xl 2db fekete nitrobi M 1db Piros, M 1db Fekete Kenyér 2db xl-es piros,1db s-es piros AtiCapo 2db XL-es fekete, 2db M-es piros szeghotamas 3db L Fekete Atya 2db XL fekete / piros Geza L 1db fekete 1db piros
Imikee 4db (2db L 1 piros 1 fekete,2db S 1 piros 1 fekete)[/quote] Márciusban megyek Szerbiába akkor intézem!
Imikee írta:Öcsike XL 2 db piros Dínó S 5db.piros Vadócz XL 3db.Piros Barnipapa L 3db Fekete Sunnyogi L 2db Fekete FridmanZ XL 1db Piros, L 1db Piros Barnipapa xl 2db fekete nitrobi M 1db Piros, M 1db Fekete Kenyér 2db xl-es piros,1db s-es piros AtiCapo 2db XL-es fekete, 2db M-es piros szeghotamas 3db L Fekete Atya 2db XL fekete / piros Geza L 1db fekete 1db piros
Imikee 4db (2db L 1 piros 1 fekete,2db S 1 piros 1 fekete)
Márciusban megyek Szerbiába akkor intézem![/quote] Doki! A grafikán szerintem változtatunk... Ez eléggé elmosódott mire nyomdai szakaszba ért...
Márciusban megyek Szerbiába akkor intézem!
Doki! A grafikán szerintem változtatunk... Ez eléggé elmosódott mire nyomdai szakaszba ért...[/quote] akkor juttasd el hozzám,megkérdezem az újjított változatot.Az előző pólóm ott van nála mintának,akkor ezekszerint ez a változat tárgytalan
Márciusban megyek Szerbiába akkor intézem!
akkor juttasd el hozzám,megkérdezem az újjított változatot.Az előző pólóm ott van nála mintának,akkor ezekszerint ez a változat tárgytalan Doki! A grafikán szerintem változtatunk... Ez eléggé elmosódott mire nyomdai szakaszba ért...[/quote] Akkor az új grafika kell nekem mintának vagy a cd.Még a régi pólóm ott van a kivitelezőnél mintának
A kor romantikája Lesz,
És kerítő ez a Hatás!
Nyugi,nem tűntem el,CD-ben egyeztünk meg,új pólót terveztetek,a régi fekete pólóm a gyártónál van mintának,ami ezek szerint már nem aktuális.Akkor az éppen aktuális vagy pólóra vagy CD-re várok.Megelőlegezni már nem előlegezek meg senkinek semmit már 2X emiatt megszívtam.Legkorábban áprilisban megyek Bácskába akkor tudok ezügyben érdemben valamit tenni.
vadocz írta:Nyugi,nem tűntem el,CD-ben egyeztünk meg,új pólót terveztetek,a régi fekete pólóm a gyártónál van mintának,ami ezek szerint már nem aktuális.Akkor az éppen aktuális vagy pólóra vagy CD-re várok.Megelőlegezni már nem előlegezek meg senkinek semmit már 2X emiatt megszívtam.Legkorábban áprilisban megyek Bácskába akkor tudok ezügyben érdemben valamit tenni.
Nekem kell 2 db fekete L MÉRET szolj léci ha van meg hova küldjem a pénzt !!!
vadocz írta:Nyugi,nem tűntem el,CD-ben egyeztünk meg,új pólót terveztetek,a régi fekete pólóm a gyártónál van mintának,ami ezek szerint már nem aktuális.Akkor az éppen aktuális vagy pólóra vagy CD-re várok.Megelőlegezni már nem előlegezek meg senkinek semmit már 2X emiatt megszívtam.Legkorábban áprilisban megyek Bácskába akkor tudok ezügyben érdemben valamit tenni.
Nekem kell 2 db fekete L MÉRET szolj léci ha van meg hova küldjem a pénzt !!!
Először le kell jussak Bácskába,lebeszélnem-egyeztetnem újra mert tavaly bezéltem velük utoljára.Miután minden biztos,személyesen elhozhatod ha erre jársz Pesten.Számlám nincs,hogy az állam bérencei ne tudjanak mit honnan levonni
A kor romantikája Lesz,
És kerítő ez a Hatás!