Nem vagyok biztos a méreteimben Van mikor az XL -es póló is jó --- [/quote] Vegyél xxl-est meg egy xl-est Ha tele eszed iszod magad,akkor jó lesz az xxl-es Ha valakit meg akarsz félemlíteni,vagy kidobó leszel egy bulin akkor a feszülős a jó,az xl-es
Andris írta:Nem vagyok biztos a méreteimben Van mikor az XL -es póló is jó ---
Vegyél xxl-est meg egy xl-est Ha tele eszed iszod magad,akkor jó lesz az xxl-es Ha valakit meg akarsz félemlíteni,vagy kidobó leszel egy bulin akkor a feszülős a jó,az xl-es
Öcsike írta:Nem vagyok biztos a méreteimben Van mikor az XL -es póló is jó ---
Vegyél xxl-est meg egy xl-est Ha tele eszed iszod magad,akkor jó lesz az xxl-es Ha valakit meg akarsz félemlíteni,vagy kidobó leszel egy bulin akkor a feszülős a jó,az xl-es [/quote]
Vettem tarját,bepácoltam már ,és nemsokára indulok grillezni.Az én kinti tűzhelyem le van most téliesitve.Majd küldök képet,ide nem tudom feltenni,a számitógépem ismerte még ehhez alacsony szinten van,lehet hogy más is de nem dobom fel ezt a labdát Kenyérnek:lol:
Érdekes gép ez a TDM 900 Az egyik gyógyszerész haveromnak ilyen volt,azt mondta jó-jó de mégse Lecserélte egy BMW-re Mindenesetre ez szép kanyar/ill.kanyarodás volt
Érdekes gép ez a TDM 900 Az egyik gyógyszerész haveromnak ilyen volt,azt mondta jó-jó de mégse Lecserélte egy BMW-re Mindenesetre ez szép kanyar/ill.kanyarodás volt
Öcsike írta:Andris te milyen egyetemre jársz Ha végzel mi leszel
Nah fene... pedig elküldtem.. vagy mégsem
Jelenleg a Gazdálkodási karon tanulok, Turizmus - Vendéglátás szakon.. Közgazdász diplomát kapok.. utána meg mesterképzés,hogy megkapjam egy teljes szállodai hálózat vezetési jogát
Andris írta: Jelenleg a Gazdálkodási karon tanulok, Turizmus - Vendéglátás szakon.. Közgazdász diplomát kapok.. utána meg mesterképzés,hogy megkapjam egy teljes szállodai hálózat vezetési jogát
Az nem rossz,szerintem ez egy jól használható végzettség lesz
Andris írta: Jelenleg a Gazdálkodási karon tanulok, Turizmus - Vendéglátás szakon.. Közgazdász diplomát kapok.. utána meg mesterképzés,hogy megkapjam egy teljes szállodai hálózat vezetési jogát
Az nem rossz,szerintem ez egy jól használható végzettség lesz
Igen.Mindenki ezt mondja...Majd ha lesz pénzem akkor nyitok egy nagy motoros fogadót.