vadocz írta:Én is megyek,nézem az X6-os értékelését a Tvben.Sziasztok és Öcsike vigyél magaddal pelenkát
Üdv
Nem volt pelusra szükség,fél óra alatt végeztem pedig több helyen voltam vizsgálaton Felhúztam az egyenruhát és célirányosan,hanyag eleganciával mentem be mindenhova,mint régen 10-én lesz a műtét.
vadocz írta:Én is megyek,nézem az X6-os értékelését a Tvben.Sziasztok és Öcsike vigyél magaddal pelenkát
Üdv
Nem volt pelusra szükség,fél óra alatt végeztem pedig több helyen voltam vizsgálaton Felhúztam az egyenruhát és célirányosan,hanyag eleganciával mentem be mindenhova,mint régen 10-én lesz a műtét.
Szerintem Kenyérnek van még 1 adóssága felénk meglepi Tangabugyi dec27-re Van 1 mondás,az igéret szép szó,ha betartják úgy jó.Hiszem azt,a fórumtagok nevében elfogadjuk igéreted beváltását alkalmasinyt az ilyen szerkó viselésével is . [/quote]
vadocz írta:Szerintem Kenyérnek van még 1 adóssága felénk meglepi Tangabugyi dec27-re Van 1 mondás,az igéret szép szó,ha betartják úgy jó.Hiszem azt,a fórumtagok nevében elfogadjuk igéreted beváltását alkalmasinyt az ilyen szerkó viselésével is . http://i4.ebayimg.com/03/i/001/12/96/efe5_1.JPG
Az áldozat szerepét nem vállalom [/quote] Ha ez megvalósul az világraszóló lesz
Jah kemények nagyon . . . A minap kipróbáltam én is . . eléggé kemény és fagyos a dolog Forró lábvíz meg forralt bor hamar helyrehoz.
Helló,köszi Nekem ami nagyon bejött az a fenyővíz Hát az valami nagyon jóóó Az ottani táj így télen is szép,pláne hóban motorral Biztos jó hűtésük van a gépeknek
Cintu írta:Voltam jósnőnél, hogy megkérdezzem, hogy milyen lesz a 2009-es év. Azt mondta ne aggódjak, nem lesz gáz...
Ez egy kicsit kétértelmű Reméljük nem a gázkarra gondolt
Én nem kötekedésből mondom,de én nem hiszek az ilyen jósnős dologba... Szerintem senki nem tudja hogy mi lesz a jövőben.És jobb is.Foglalkozzunk inkább az aktuális dolgainkal... Sajnos az én barátnőm a híres jósnők áldozata lett és most súlyos pszichés betegségben szenved... Csak ennyit akartam ehhez hozzáfűzni..