Öcsike írta:Az elején még csak gondoltam Most meg rájöttem hogy egyedül maradtam Kenyér dolgozik vadocz focizik Többiek Öcsike meg megy aludni Jó éjt...................
Dehogy focizok,csak van 1 másik fórumon voltam ,volt osztálytársaim fóruma.Röviden internátusban jártam 10 évig Nyugat-Németországban 1 magyar iskolában ahol a kommunista világ ideje alatt az 56-osok gyermekei itt jártak ,Kastl-ban.Köztudott 56-ban szerteszét szóródtunk a világban Német ,Svájc ,Dél-Afrika,U.S.A,Brazilia ,Venezuela ,Canada stb.Na most ezekkel a jó haverjaimmal ,szobatársaimmal10 évig összevoltunk zárva ahol papok neveltek bennünket,a lányokat apácák ,és most a facebookon összetalálkoztunk,majd a további kapcsolatokat ápoljuk ill.egy nagyobbszabású találkozót szervezünk a volt iskolánkban ahol mindenhonnan a nagy világból élvezhetjük ennyi év után újra egymás társaságát
Ja értem Nem semmi hogy szétszóródott az osztály Érdekes lesz az a találkozó,nem kell oda majd tolmács Ennyi idő után
Nem kell tolmács,mind tud magyarul,azért lettek odaküldvehogy megtanulják.Akkoriban Magyarországra nem jöhettek a szülők mivel bedutyizták volna őket.56 következményei szórta már szét osztálytársaim szüleit
vadocz írta:Kenyér Mi az 1 benyomása az orvosoknak ,gondolom ha ezt olvasod már túl lesz a műtéten apósod
Kívánjuk a legjobbakat Aztán majd ha eddig nem,ezután kellene igazi jó,házi vörösbort fogyasztania ám Majd biztos mondja is a kezelőorvos Pécsen a Szívgyógyászati Klinikán kikisérletezték hogy a vörösbor igencsak jótékony hatással van a szívbetegekre A nagybátyjám is sújos szívbeteg Az orvosa szerint a bornak is köszönheti hogy még él.Persze nem nyakló nélkül fogyasztja
Köszi srácok a figyelmességet! Nem mellesleg észrevettétek, hogy szaporodnak a regisztrált felhasználók? Csak az újak nemigen mernek ideírni, vagy nemtomm mi
Majd írnak,mert rájönnek hogy milyen jó itt Én is regiztem egy két forumra,már talán magam se tudom hova De azok nem is voltak szimpik,meg....nem is tudom,hát szarok voltak magyarán Na lépek melózni Szar ez a beosztás,reggel megyek tízig,majd haza kettőig,és kettőtől zárásig Na de hát ez van
Öcsike írta:Majd írnak,mert rájönnek hogy milyen jó itt Én is regiztem egy két forumra,már talán magam se tudom hova De azok nem is voltak szimpik,meg....nem is tudom,hát szarok voltak magyarán Na lépek melózni Szar ez a beosztás,reggel megyek tízig,majd haza kettőig,és kettőtől zárásig Na de hát ez van
Na de biza Valaki segítsen nekem azonosítani Lementettem magamnak az évadzáró buli csoportképét Kenyér,Mona,vadocz,Steve Gomez,Steve Xtra,őket tudom Talán még Cintu De a többieket képről nem,valaki leírná a neveket kik vannak a képen még