Szerintem megfelelő háttérrel (és a gyár engedélyével a zsebünkben ) el kellene kezdeni méretarányos és precízen kidolgozott Aprilia modelleket gyártani. Ha jövőre bejön az SBK és más világversenyek titkon remélt sikere, a következő karácsonyra valóban beleférne a költségvetésbe 1 carbon fenyő sok leddel
Szerintem megfelelő háttérrel (és a gyár engedélyével a zsebünkben ) el kellene kezdeni méretarányos és precízen kidolgozott Aprilia modelleket gyártani. Ha jövőre bejön az SBK és más világversenyek titkon remélt sikere, a következő karácsonyra valóban beleférne a költségvetésbe 1 carbon fenyő sok leddel
a lehetőség a tied! még időben védesd le az ötletet, me ellopja a sok suttyó olasz digó
BArteleznél carbon termékkel? [/quote]itt nyilvánosan, vagy reggel telefonon?[/quote] Majd telcsin Nem nagy varázslat, de esetleg mind2en jól járhatunk [/quote]ám legyen...[/quote]de ugye nem karácsonyfát szeretnél 2-méter magasat. mert az csak jövőre jönne össze
Kenyér írta:Atya azé nem szól bele, me gyárilag teleszórták szénnel a motyóját A mázslista
Atyaának nagggyyyoooonnnnn tetttttttttszik a szén motyó! Atya most állítható lábtartón, fordított váltón (tudi: Föl 1, lent a többi, rudazat fordítással), Power Commander és gyorsváltó dolgon molyolna szívesen. Ja, és sok gumin, minden garnitúra külön (carbon?)felnin
Kenyér írta:Egyébként nem carbon váz. Dupla leömlő, dobbal
megbeszéljük reggel. ha tudsz csörögj rám. én is elpályáztam, mert igaz hogy a munkahelyem csak 10 méterre van, de reggel könyörtelenül ébreszt a főnököm /Móni/ kávéval/
milyen éjszakáról beszéltek? este 9-kor hívott egy ügyfél, h ugorjak már el budára - a kapuból fordultam vissza. most meg adatot mentek az új szerveremre 1500Gb, nem nagyon akar vége lenni.....
Cintu írta:milyen éjszakáról beszéltek? este 9-kor hívott egy ügyfél, h ugorjak már el budára - a kapuból fordultam vissza. most meg adatot mentek az új szerveremre 1500Gb, nem nagyon akar vége lenni.....
Nefutasd magad édes! Én már akkor melózok, mikor te a másik oldaladra fordulsz Ki korán kel-aranyat lel De pénzt sosem
Egyébként, aki leste már az ehavi SBK magazint! A benne lévő használt r1-es Milleré! A Dangeres srác, aki a mi fórumunkon is megtalálható. Hébe-hóba! Szal ha bejönnek a cucok, amik a paripán vannak, olasz géphez is tud intézni