Kenyér írta:Én sajnos külön élek lányomtól, és anyja azt ígrte kitekeri a nyakamat, ha motorra próbálom ültetni Pedig tervbe van Bringázni most tanultunk meg nyáron. jövőre épp elég magabiztos lessz, hogy kipróbálja valahol egy autómata minimotoron
mi most tandemeztünk. /bicikli/először, amig nem ment, "szar" volt. aztán ráéreztek, és onnan jó buli. ugyhogy óvatosan, mert vehetsz egy minijószágot
Igen, igen, élek. Itt vagyok és olvasgatok, de majd minden időmet lefoglalja az építkezés. Most éppen ablakokat, radiátorokat, meg sok minden mást keresgélek. Közben meg adom le a kilókat az idegtől, hogy mikor fogom tudni kifizetni az egészet.
De azért a motor a középpont még mindig. Család fűz, hogy menjek el dolgozgatni kamionra. Nem is lenne rossz, de akkor ki marad itthon az asszonnyal? Nekem meg mikor lesz időm motorra ülni? Mert ugye, a tél után jön a tavasz. Ha hihetek az időjósnak, már a héten, vagy a jövő héten...
Szólj, ha valamiben segíteni Nagyon közel vagyok az építőiparban a tűzhöz Túl közel szal vannak ismerősök. A héten 10-13 fokot mondanak, de holnap után már esővel. az meg tré.... ráadásul nekem kimurdelt az aksim, plussz resetel állandóan a műszerfal
Kenyér írta:Én sajnos külön élek lányomtól, és anyja azt ígrte kitekeri a nyakamat, ha motorra próbálom ültetni Pedig tervbe van Bringázni most tanultunk meg nyáron. jövőre épp elég magabiztos lessz, hogy kipróbálja valahol egy autómata minimotoron
mi most tandemeztünk. /bicikli/először, amig nem ment, "szar" volt. aztán ráéreztek, és onnan jó buli. ugyhogy óvatosan, mert vehetsz egy minijószágot
Állnak a falak, a tető holnapra készen van. Jönnek a belsőségek. Bármire vevő vagyok, ami félárban van
Motor lealapozva télire. Nem nagyon venném elő. Nekem a bal első telószár adta meg magát. Plusz a következő kötelező szervíz ideje is eljött. Én úgy szeretném összehozni, hogy a szervízt és a telószárat is idény elejére rendbe rakatni, hogy csak húzni keljen
A telóolajakat nekem is cserélnem kéne. + én is beleértem a 30es szervízbe. Vagy Pfvari szerelei majd a gépem, vagy átviszem a fanatikba ceglédre. majd meglátom. kicsit jólenne már költeni rá, de eléggé le vagyok égve mostanság
Kenyér írta:A telóolajakat nekem is cserélnem kéne. + én is beleértem a 30es szervízbe. Vagy Pfvari szerelei majd a gépem, vagy átviszem a fanatikba ceglédre. majd meglátom. kicsit jólenne már költeni rá, de eléggé le vagyok égve mostanság
na ezen tudok összecsúszni: olyan távolságokba hordják az emberek a dolgaikat, pl. kuncsaft 130 km-re lakik, a másik 70-re, de a csúcs a német autóversenyző barátom az 1500-ra. és évente hozzák a technikát ide, én meg a szabadon gazdálkodok az időmmel. a gixxernek március 15-re kell készen lennie...