Kenyér írta:Há má me mé ne lenne érthető?! Régen a ducati nak volt egy modelje(tipusszámot nemtok) aminek a plexi is műanyagvolt,,vagyis nemvolt plexi, csak egy kis csík középen. No akkor úgy 12-14 éves lehettem, és minden nap megáltam megcsodálni
mekkora ötlet!!! megoldottad a monsterfejidom problémámat. van egy bonuszod, ha jössz felém...
Pont egy full carbon rendszerbe gondolkodok,+idom+FELNI Holnap megyek behajtom
annyira mégsem jó az ötlet felniben meg nem tudok segiteni, de aki nállam csináltatja a cuccát, mindig kap ráadást.
MEghűlt a vér az ereidben? Biztos nem gyenge meló lenne egy felni.. Bár én egy repedt idomnak sem tudom hogy is álnék neki. ott meg aztán csapágyház, meg minden francfene. MInnyá megkeresem neked azt a dukit, ésteszek fel képet
Hát istenért nem találom, de tudom, hogy egy ilyen paso mellett ált a fővárosi autópiac meletti szalonban. a fejidomban lévő vízszintes plexi csíkon kívül, csak pár apróságban tért el ettől a 750-es től!
Kenyér írta:MEghűlt a vér az ereidben? Biztos nem gyenge meló lenne egy felni.. Bár én egy repedt idomnak sem tudom hogy is álnék neki. ott meg aztán csapágyház, meg minden francfene. MInnyá megkeresem neked azt a dukit, ésteszek fel képet
a gixxert át kell alakitani, mert van rajta egy kis sérülés, de olyan helyen, hogy.... sirhatnék. szóval most egy hétig van agyalás a gazdival, hogy mi legyen, ami még ezt is feldobja. de utána kezdeni kell...és ettől is fázok rendesen, mert macerásabb, mint ujjat csinálni
Kenyér írta:Hát istenért nem találom, de tudom, hogy egy ilyen paso mellett ált a fővárosi autópiac meletti szalonban. a fejidomban lévő vízszintes plexi csíkon kívül, csak pár apróságban tért el ettől a 750-es től!
azért a maiak máshogy néznek ki, de innen is lehet lopni az ötleteket, csak kicsit meg kell fésülni.és jó éjt
Valószinű,megyek ma d.u ki a gokart pályára,na mielőtt a magas labdát lecsapná valki (nem akarok mutogatni újjal az évzáró oldalára bizonyos egyénekre),Nem gyakorolni ,arra nekem nincs szükségem hanem megérdeklődni a két ünnep közötti nyitvatartást ,meg mondjuk,hogy milyen kedvezményekkel dobnának meg bennünket .
vadocz írta:Valószinű,megyek ma d.u ki a gokart pályára,na mielőtt a magas labdát lecsapná valki (nem akarok mutogatni újjal az évzáró oldalára bizonyos egyénekre),Nem gyakorolni ,arra nekem nincs szükségem hanem megérdeklődni a két ünnep közötti nyitvatartást ,meg mondjuk,hogy milyen kedvezményekkel dobnának meg bennünket .
Bakker! Akinek lehetősége van próbálja ki pc-n a MOtogp'08-at! Hatalmas! Főleg a 125ccm! Semmit nemlehet hiábázni, tisztára átadja a lendületes motorozás fontosságát
Kenyér írta:Há má me mé ne lenne érthető?! Régen a ducati nak volt egy modelje(tipusszámot nemtok) aminek a plexi is műanyagvolt,,vagyis nemvolt plexi, csak egy kis csík középen. No akkor úgy 12-14 éves lehettem, és minden nap megáltam megcsodálni
Nem erre gondoltál?
A Paso kicsinyitett mása Cagiva Freccia 125 Haveromnak van!