Csövi kenyér! Megnéztem a mille-r t nem az igazi !Annak a motornak már komoly múltja van!Kipróbáltam megnéztem! Nem cserélem le a falcómat érte!Ennyi!!!! Érdekelne az általad ajánlott mille! Mik a kondiciók?
harpi írta:Csövi kenyér! Megnéztem a mille-r t nem az igazi !Annak a motornak már komoly múltja van!Kipróbáltam megnéztem! Nem cserélem le a falcómat érte!Ennyi!!!! Érdekelne az általad ajánlott mille! Mik a kondiciók?
Na ezért ajánlottam, amit mutattam. Azt láttam a szép két szememmel Talán ezen a mail címen eléred: pirelli71@hotmail.com vagy ezen a számon:70/4150017 vagy pü-ben Gróf néven regisztrált
Kenyér írta:Neked pedig lassan kellemes csavargást kívánok Vadócz! Hozzál nekünk madárláttát
Kösz,reggel indulás,majd azt hozok amit a határ őrei átengednek.Nincs olyan alkalom ahol ne kényszeritenének vitára.Múltkor kezdték szétszedni az autómat,mondtam,hogy mondják már el mit keresnek majd segitek én is nekik keresni Vagy másik alkalommal a kolbászt meg akarta semmisitetni velem.Válaszom volt,hogy azt semmisitse meg amit kifizetett Persze a vége az volt,hogy megfordultam és másik átekelőn áthoztam. 50 km kerülővel 7 kg kolbász végett Volt mikor a kábitószert keresték nálam ,a hülyék
És hamarosan újra lessz angol nyelvű fórumunk is! Új vezetőséggel, akinek totális teljhatalmat datam, hogy sikerre vigye! Reméllem sikerül, és akkor nagyon sok információval leszünk gazdagabbak!
A nyáron megalakult klubunk sikeres szezont tudhat maga mögött. Már több mint 70 regisztrált taggal büszkélkedhetünk. Mindenki megúszta komolyabb baleset nélkül és a politikusokkal ellentétben erősítettük a szlovák-magyar jószomszédi viszonyt is. Rengeteg túrát és pályanapot szerveztünk, szövődtek barátságok – szerelmek szerencsére kevésbé, mivel a tagok többsége hímnemű.
Jóformán minden hétvégén voltunk valahol, túráztunk együtt Ducatisokkal is, megismertünk jó szlovákiai útvonalakat (köszönhetően az ottani fórumtagoknak), nagyokat ettünk és koptathattuk a könyökünket a pályanapokon.
Nagy tervekkel vágunk neki a jövő évi szezonnak, kibontakozóban van egy alpesi és egy tátrai túra ötlete is, és ezen kívül még sok más, például RSVFORUM póló, matrica, egyebek.
Személyes tapasztalatok: Kenyér - 2003 RSV Mille
Alig pár hónapja készítettem a fórumot. Számítottam némi mozgásra, de ennyire szoros köteléket el sem mertem képzelni! Csodálatos emberekkel ismerkedtem meg, és tartom velük a kapcsolatot nap mint nap!
Kilóméterek, országok, nemzetiségek... Ugyan már! Közhelynek hangozhat, de igazi barátságok születtek!
Megtudtunk sokmindent, a gépeinkről, egymásról. Részvettünk kellemes, és kevésbé kellemes dolgokban és tele lettünk közös tervekkel a következő szezonra!
Ha én dícsérném az elérteket, saját magam dicséretének tűnne! Így ez csak a bevezető! A fórum szava a mérvadó!
Személyes tapasztalatok: Rocky – 2001 RSV mille
Mielőtt irogatni kezdtem a fórumra, az én motoromhoz hasonlókat csak képeken nézegethettem. A személyes találkozás azonban gyorsan eljött, hiába volt köztünk határ! Semmi sem kovácsolhatja össze jobban a bandát, mint a közös motorozás! És ez is az erőssége a fórumnak, hisz minden héten közös túrák szerveződnek!
A fórum továbbá rengeteg információt is ad! Nem csak az Apriliák karbantartására gondolok, de az ide látogatók jól informáltak lesznek a motorok világáról és a különféle versenyek eredményeiről is.
Én személy szerint sokat tanultam a gépemről, találtam új barátokat, s élményteli kilométereket tettem meg a fórumtagokkal! Tudom, ha kérdésem lenne, van ki válaszoljon!
Egyre több a topik, s még több a hozzászólás! Jó irányba haladunk, csak így tovább!!!
Sikerült utolérnem a V2 kupa szervezőjét! Regisztrált az oldalunkra Guruu névvel! Bárkinek bármi kérdése, óhaja sóhaja van a kupával kapcsolatban, bátran zaklathatja, szívesen fog válaszolni
Nekem eredeti volt 16 / 40 de de igy nem forgott le a hatodik .... es igy alig megy valamit a paripa es a varosban szopacs lassan menni ... tehat 15 / 40 vagy netan 15 / 42 ??? es akkor meg TI fogtok sziini a gyositasoknal !