Cintu írta:Kenyér Úr!
Mit szólsz a póló logóhoz?
Jólenne egy pólón látni

Cintu írta:Kenyér Úr!
Mit szólsz a póló logóhoz?
Steve Xtra írta:arra gondoltam megtámogatna minket a Moto Morini hungary úgy 10-20 Corsaroval, cserébe mi istren bizony össze vissza motoroznánk velük és jó hírüket kelteménk, meg irkálnánk róluk minden féle fórumba. Na?
harpi írta:Csak az a különbség ,hogy ez nem r es verzió!!!! az r-verzio ohlins-elöl hátúl + karbon cuccok!Amúgy ezt a sárkányt mennyiért vesztegetik? Nem néz ki rosszul!
Cintu írta:nem nagyon harapott rá senki a beszámoló írására, hát elkzdtem:
RSVFORUM.COM
évösszesítő.
A nyáron megalakult klubunk sikeres szezont tudhat maga mögött. Már több mint 70 regisztrált taggal büszkélkedhetünk. Mindenki megúszta komolyabb balest nélkül és a politikusokkal ellentétben erősítettük a szlovák-magyar jószomszédi viszonyt is. Rengeteg túrát és pályanapot szerveztünk, szövődtek barátságok – szerelmek szerencsére kevésbé, mivel a tagok többsége hímnemű.
Jóformán minden hétvégén voltunk valahol, túráztunk együtt Ducatisokkal is, megismertünk jó szlovákiai útvonalakat (köszönhetően az ottani fórumtagoknak), nagyokat ettünk és koptathattuk a könyökünket a pályanapokon.
Nagy tervekkel vágunk neki a jövő évi szezonnak, kibontakozóban van egy alpesi és egy tátrai túra ötlete is, és ezen kívül még sok más, például RSVFORUM póló, matrica, egyebek.
Személyes tapasztalatok:
Cintu – 2007 Tuono 1000R
Személyes tapasztalatok:
Kenyér 2003-RSV Mille
Alig pár hónapja készítettem a fórumot. Számítottam némi mozgásra, de ennyire szoros köteléket el sem mertem képzelni!
Csodálatos emberekkel ismerkedtem meg, és tartom velük a kapcsolatot nap mint nap!
Kilóméterek, országok, nemzetiségek... Ugyan már!
Közhelynek hangozhat, de igazi barátságok születtek!
Megtudtunk sokmindent, a gépeinkről, egymásról.
Részvettünk kellemes, és kevésbé kellemes dolgokban és tele lettünk közös tervekkel a következő szezonra!
Ha én dícsérném az elérteket, saját magam dicséretének tűnne!
Így ez csak a bevezető!
A fórum szava a mérvadó!
Cintu írta:király vagy, remélem jövőre jöttök ti is
Kenyér írta:És van erőm fenmaradni, és saokat hozzászólni a fórumhoz, mert valaki meghívott capuccinóra![]()
Akinél nyáron szétfogom magam csevapcsicsázni
Kenyér írta:És van erőm fenmaradni, és saokat hozzászólni a fórumhoz, mert valaki meghívott capuccinóra![]()
vadocz írta:Kenyér írta:És van erőm fenmaradni, és saokat hozzászólni a fórumhoz, mert valaki meghívott capuccinóra![]()
Nekem takarodó,asszony zavar aludni,hogy holnap reggel többet dolgozzak.Kapuccinó hatása enyhül
![]()
Csevap jövő tavasszal ,állom 20 főig,kevés a helyem.
Kenyér írta:Cintu!
Te letörölted a sajátodról a .zip teljes képállományt?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég