Jelentés Idő:23:33 A jelenlegi állás: 1.275 2.252 3.217KENYER
Én a mai nap pontosan 81 szavazatot tudtam adni. Sajnos a következő napokban, pontosan Hétfő estig nem garantálom ( nem biztos ),hogy tudok szavazni illetve itt lenni,mert nem jutok internet közelbe.Holnap délután indulok vissza Gyöngyösre. ( az a fránya busz ) . Ha esetleg nem jönnék,csak Hétfőn, akkor kívánok nektek és a kedves családotoknak egy kellemes hétvégét.Úgy tűnik,hogy kicsit jobb idő lesz a napokban.Kicsit járassátok a gépeket . Jó éjt mindenkinek ! Sziasztok.
Andris írta: kicsit jobb idő lesz a napokban.Kicsit járassátok a gépeket .
Üdv Hát nagyon azon gondolkodok,hogy meg kéne kerülni a Balatont szombat délután De ha kiszedem abból a szűk faházból a motort,oda már nem akarom visszatolni,elég körülményes Talán még marad ott Majd meglátom
Csütörtökön fokozatosan csökken a felhőzet, már csak elszórtan, majd főleg az északkeleti megyékben számíthatunk gyenge esőre, záporra. Elsősorban a Dunántúlon több-kevesebb napsütés is lehet. Élénk lesz a délnyugati szél, néhol meg is erősödhet a légmozgás. A reggeli +2 fokról +10 fok köré emelkedik a levegő hőmérséklete (északkeleten +4, délen +13 fok is lehet). Megszűnik a hidegfronti hatás.
Pénteken és szombaton erősen felhős lesz az ég, szórványosan várható záporeső, a déli, délkeleti szél megerősödik. Vasárnap hidegfront érkezik, többfelé lehet eső, zápor, a magasabban fekvő tájakon és északnyugaton néhol hózápor. Egy-egy zivatar sem kizárt. Az északnyugati szél viharossá fokozódik. Hétfőn átmeneti szünet, keddtől ismét csapadékosabb idő lehet...
Atya67 írta:Vadóczzal mi van? Nehézsúlyú volt a mai berendeltje
Na ja Lehet egy sellőlány volt és el is varázsolta
Engem 36 éves koromig varázsolgattak volt mikor hárman egyszerre ,most már szolid családapává váltam. Nem hiába nősültem először és utoljára 37 éves koromban