gajan írta:tudom, hogy nem vigasztaló, de megéri törött ruháju motort venni, mert többet lehet lealkudni, mint a javitás és a festés.... tapasztalat..../megnéztem egy motort, mint egy "civil". azzal próbálták az árát tartani, hogy gyári carbon van rajta, csak a mosóban valamivel kezelték, attól szürkés és foltos....nem sértettem meg, nem röhögtem ki, csak megkérdeztem, hol az alja az árának, erre közölte itt. akkor a carbonok nélkül? válasz: nincs más elem. akkor az nem kell, vonjuk le az árából a cucc árát. számolt, osztott szorzott, és ott hagyott. merthogy az ára 1/3-ával csökkent volna...
Igen.Van valami,amit mondasz.. mellesleg Kenyér is mondta,hogy nem baj az,ha csak a fejidom volt sérült.
Csak mégis elestek már vele.És az én szemem még annyira nem kifinomult,hogy meglássam az esetlegesen felmerülő + hibákat,amit csak egy gyakorlott motoros vesz észre. Lehet,hogy a korábban említett motor jó,és tényleg csak a törés volt a hibája. Viszont még volt egy gond vele,amit én veszek gondnak.A Km óráján 24000 és + valahány km. És tudtom szerint az RSV minden 7500km-en kijelzi szerviz igényét.Nah most a nagyszervíz is belekerül egy kis összegbe...