Bár mindenki ilyen jó fej lenne mint te (főleg a főnököm ) Igy ne haragudj rám ,nem volt komoly a megjegyzés. ..ja és nem akkarom még joban elrontani a napod,nem birná ki a lelkem ha miattam mennél a Dunának
barnipapa írta:Bár mindenki ilyen jó fej lenne mint te (főleg a főnököm ) Igy ne haragudj rám ,nem volt komoly a megjegyzés. ..ja és nem akkarom még joban elrontani a napod,nem birná ki a lelkem ha miattam mennél a Dunának
Jelenleg csak az Oltnak. Dehogy haragszom.Itt nincs helye ilyesminek. Még az is lehet,hogy szükségem lesz a segítségedre,mert a kiszemelt RSV Békéscsabán van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Óriás 2009. feb. 2., hétf. 21:00-kor.
barnipapa írta:Bár mindenki ilyen jó fej lenne mint te (főleg a főnököm ) Igy ne haragudj rám ,nem volt komoly a megjegyzés. ..ja és nem akkarom még joban elrontani a napod,nem birná ki a lelkem ha miattam mennél a Dunának
Jelenleg csak az Oltnak. Dehogy haragszom.Itt nincs helye ilyesminek. Még az is lehet,hogy szükségem lesz a segítségedre,mert a kiszemelt RSV Békéscsabán van.
Tényleg! Na végre valami történik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha gondolod ránézhetek ,hogy milyen a masina!
Ránézek holnap,és megosztom a véleményem veled,hátha sikerül megtudnom kié lehetett,ha kis szerencsénk van akkor valamelyik helyi srácé volt és akkor mindent megtudunk róla,ha nem akkor majd meg látjuk. Mennyit adnál érte?
És ez nem vicc Szerinted miért nem csináltattam meg mással a fórumot? Miért próbálok mindent egyedül megoldani? Miér legyintek,ha olyan akadály kerül elém,amit nem sikerül legyőznöm? Mert én nem akarok másnak hálálkodni,tartozni szívességgeel! Természetesen ez alól a kevés közeli barátom,kivételt képez
barnipapa írta:Ránézek holnap,és megosztom a véleményem veled,hátha sikerül megtudnom kié lehetett,ha kis szerencsénk van akkor valamelyik helyi srácé volt és akkor mindent megtudunk róla,ha nem akkor majd meg látjuk. Mennyit adnál érte?
barnipapa írta:Ránézek holnap,és megosztom a véleményem veled,hátha sikerül megtudnom kié lehetett,ha kis szerencsénk van akkor valamelyik helyi srácé volt és akkor mindent megtudunk róla,ha nem akkor majd meg látjuk. Mennyit adnál érte?
Huu..előre is köszönöm. 900 - 950 kpban. persze a névreirást kérem !! meg gondolom nem kell regisztrálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Óriás 2009. feb. 2., hétf. 21:28-kor.