vadocz írta:Én őket szeretem legjobban 2-en játszanak ,az egyik szinti-vel játszi a másik gitár
Biztos nem lesz piskóta Az ám az igazi A jó kis élőzene...........
Biztos lesz akinek nem fog valami tetszeni,de ha így többen összejövünk mindenkinek nem lehet a kedvében járni.Ez olyan minta politika:van akinek mondjuk Horn politikája megfelelt a mási részének meg nem.DE te szoktad mondani "ez van".Na pá
Előbbire mondj már kérlek egy példát ha kérhetlek tisztelettel
vadocz írta:Én őket szeretem legjobban 2-en játszanak ,az egyik szinti-vel játszi a másik gitár
Biztos nem lesz piskóta Az ám az igazi A jó kis élőzene...........
Biztos lesz akinek nem fog valami tetszeni,de ha így többen összejövünk mindenkinek nem lehet a kedvében járni.Ez olyan minta politika:van akinek mondjuk Horn politikája megfelelt a mási részének meg nem.DE te szoktad mondani "ez van".Na pá
Szerintem, itt alkalmazkodás kérdése.A kevesebb a többhöz elven..
Megint ment az unatkozás, meg az önmarcangolás Az oldal szép új bannerrel gyarapodott! A dangeres srácok megdobtak eggyel! Itt tessék mazsolázni: [url]www.rsvforum.com [/url]
Kenyér írta:Megint ment az unatkozás, meg az önmarcangolás Az oldal szép új bannerrel gyarapodott! A dangeres srácok megdobtak eggyel! Itt tessék mazsolázni: [url]www.rsvforum.com [/url]
Elterveztem ,hogy végre neki indulok ennek az évnek ,minde cimbit mozgosítok,hogy nyomoljunk a devils börzére! ......És mi lett ,jövő hét végén dolgozhatok!! Már igy is tök fusztrált vagyok ,hogy mikor szabadulhazok ki a mókuskerékből,a motorozásról ne is beszéljünk!
barnipapa írta:Elterveztem ,hogy végre neki indulok ennek az évnek ,minde cimbit mozgosítok,hogy nyomoljunk a devils börzére! ......És mi lett ,jövő hét végén dolgozhatok!! Már igy is tök fusztrált vagyok ,hogy mikor szabadulhazok ki a mókuskerékből,a motorozásról ne is beszéljünk!
Tudom,hogy ez nem nyugtat téged,de sajnálom.De ne idegesítsd magad,mert nem éri meg.Hidd el ami késik nem múlik
LASSAN javul az idő,de jövő héten visszahül,de remélem mosmá azzé lassan motoros idő lesz ! Kezdek begolyózni,az alkohol pedig nem tűnik jó alternatívának