Öcsike írta:Heritage Springer IGAZI MOTOR IGAZI FÉRFIAKNAK! Szöveges ítélet
Szóval az a lényeg, hogy igazi motorok, és csak igazi férfiaknak valóak!!! A sok kényelem párti száguldozós pudingnak nem ajánlom! Azok vegyenek műanyagot, meg japán szemetet! Ez vibrál, remeg, tüsszög, csattog, viszont él, és aki vezeti az is! A sok hülye által kreált legendával ellentétben: egy csavar húzóval, meg egy sörös dobozzal szerelhető (ha kell), nagyon olcsó, és azonnal beszerezhető alkatrészek. Halálba tuningolható, és még sorolhatnám az előnyeit. Egy baja van, hogy sajnos már bárki meg veheti őket.
Na ezért utálom a nagyképű,tahó,diszköcsög hárlisokat
Nem kell komolyan venni, ez csak marketing duma.Kicsit provokativ, de akinek volt ilyen motorja(az örül,hogy eladta ), vagy mert már annyiban van ,hogy ikább motorozik vele minthogy "bukna" .Elismerem van közöttük jócskán "16:9" menő, ,de hol nincs ilyen.Ezt csak azért irtam le mert sok barátom van aki harey-zik és jó arc.Nem a motor márkájától válik valaki motorossá.
Az egylámpás RSV egy kipuffogóval jött ki, kivéve az Edwards és Haga replikákat, azok dupla akrával voltak szerelve gyárilag. Az újak (duplalámpás) mind dupla csövesek
taki írta: Nem kell komolyan venni, ez csak marketing duma.Kicsit provokativ, de akinek volt ilyen motorja(az örül,hogy eladta ), vagy mert már annyiban van ,hogy ikább motorozik vele minthogy "bukna" .Elismerem van közöttük jócskán "16:9" menő, ,de hol nincs ilyen.Ezt csak azért irtam le mert sok barátom van aki harey-zik és jó arc.Nem a motor márkájától válik valaki motorossá.
Igazad van Azt hozzá kellett volna tennem hogy tisztelet a kivételnek Az utakon 10-ből 8-nem int vissza Ezt személyesen tapasztaltam
Bevallom férfisan sokszor és se intek vissza. Nem bunkóságból.csak van hogy gurulsz, lazitasz, figyeled az utat, és nem veszem észre ha jönnek szembe. Ha vezettél már harley-t akkor tudod miért nem integetnek, ha nem megosztom a titkot: nem merik elengedni a kormányt , mert leesik.
taki írta:Bevallom férfisan sokszor és se intek vissza. Nem bunkóságból.csak van hogy gurulsz, lazitasz, figyeled az utat, és nem veszem észre ha jönnek szembe. Ha vezettél már harley-t akkor tudod miért nem integetnek, ha nem megosztom a titkot: nem merik elengedni a kormányt , mert leesik.
Öcsike írta:vadocz Majdnem milliomosok lettünk Ezeket húzták: 36,24,23,8,33,1 Ez volt nekünk:3,7,13,24,28,34 Nem sokon múlott...........
Jól gondoltad a számokat De jövő héten ne hibázz
Majdnem milliomos lettél Majd ha adok pénzt neked akkor beszélhetünk többesszámról Legközelebb számoljál és találkánk alkalmából kapod a lóvét Akkor legyen:maradnak a számok és innentől fele a költség ,fele a nyeremény is Megbeszéltük
vadocz írta:Majdnem milliomos lettél Majd ha adok pénzt neked akkor beszélhetünk többesszámról Legközelebb számoljál és találkánk alkalmából kapod a lóvét Akkor legyen:maradnak a számok és innentől fele a költség ,fele a nyeremény is Megbeszéltük
Hidd el feleztünk volna Évek óta így lottózok,illetve így is Az oké hogy én fizettem,de ha nyertem volna az nélküled nem valósult volna meg Én így ÍS gondolkodok Ha jobban belegondolunk igazam van
vadocz írta:Majdnem milliomos lettél Majd ha adok pénzt neked akkor beszélhetünk többesszámról Legközelebb számoljál és találkánk alkalmából kapod a lóvét Akkor legyen:maradnak a számok és innentől fele a költség ,fele a nyeremény is Megbeszéltük
Hidd el feleztünk volna Évek óta így lottózok,illetve így is Az oké hogy én fizettem,de ha nyertem volna az nélküled nem valósult volna meg Én így ÍS gondolkodok Ha jobban belegondolunk igazam van
vadocz írta:Eljössz Öcsike Szerbiai utazás előtt,szerintem a többi motoros asszisztálásával megműtünk
Na azt hiszem elötte tényleg be kéne pelenkázni engem Biztos mindenki segítene neked egy kicsit
Van 1 ilyen eset mikor hülyéskedünk a másik társaságommal,felvettem a mobilomra egyszer azt is elküldöm neked,akár fel is teheted a viccekhez,volt mulatság