Sportmotorról: "Srácok, kb. 1 órája egy újabb motoros halt meg a Mátrában.. Ahogy láttam a motor és a teherautó elhelyezkedését, a srác viszonylag gyorsan jöhetett lefelé, amikor kikanyarodott elé egy rohadtul hosszú nyerges faszállító teherautó. Még a motoros sávjában volt a teherautó leghátsó része, amikor a gyerek odaérkezhetett, rövid féknyom és be a teherautó alá.. A motor átcsúszott alatta, de a srác bent ragadt. Amikor odaértem, még a mentők/rendőrök sem voltak kint. Segítettem elállítani a benzint a motorból, nehogy kigyulladjon, akkor mondták, hogy még lélegzett a srác, próbálták kiszedni a teherautó alól. Aztán kb 5 perccel később érkezett meg a mentő, valamit tudhatott, mert a mentős már nem is szaladt oda, csak sétált. Aztán betakarták a fekete lepellel. Régi exup-os FZR1000 volt, nem tudom ki lehetett. Ilyenkor elgondolkozom azon, hogy érdemes -e közúton motorozni. Mindenképpen megpróbálok átállni a ringre, csak sajnos elég nehéz megoldani. Még most is ráz a hideg és csak arra tudok gondolni, hogy ez nem ér ennyit. Nyugodj békében FZR-es srác!"
Tavaly előtt az egyik hétvégi Mátrázáskor 2 óra leforgása alatt 3 balesetes motorost láttunk. Ducati a bozótban, SV a buszmegállótáblán, Gixer a szalagkorlátnak. Tavaly láttam egy Kawát besokallni kanyarban és egy lányt Hondával feküdni az úton. Sajnos sokan verik oda magukat arra felé.
Steve Gomez írta:Tavaly előtt az egyik hétvégi Mátrázáskor 2 óra leforgása alatt 3 balesetes motorost láttunk. Ducati a bozótban, SV a buszmegállótáblán, Gixer a szalagkorlátnak. Tavaly láttam egy Kawát besokallni kanyarban és egy lányt Hondával feküdni az úton. Sajnos sokan verik oda magukat arra felé.
Kicsit artok is már tőle. Bár múlthéten 2ono-val fentvoltunk, és nem volt vészes... Nagyon oda kell figyelni. Ha azt nézem mennyien mennek fel, és mekkora ttempót mennek némely állatfajta, ahoz képest nem is vészes Na jó ez mosrbid, de a satisztika arról nem szól, mennyien mennek oda, és nemtörténik velük semmi rossz..