Néha kaptam kölcsön egy DL 1000-res V-stomot Azzal se kívánkoztam gyorsan menni (igaz jól ment ) Az valahogy nyomot hagyott bennem EZÉRT IMÁDOM A V2-ESEKET
vadocz írta:Mintahogy irtam,én is későn csatlakoztam a motorosok világába,Öcsike is ahogy irta lassubb tempót részesiti előnybe.Aki meg nagyon akar menni,az bevárja a kevésbé gyors motorosokat.Tavaly tévejegtem Esztergom környékén ,elszakadtam akaratlanul a csoporttól,Kenyér ill.Pfvari megtaláltak.Atöbbiek pedig megvártak,igaz kellemetlen volt a többivel szemben,de jól esett
Lassúbbat hát,150-nél mit lehet nézelődni egy túrán
az előtted lévő hátsóját
Hát túrázol,hogy a motorozást élvezd,ha meg megállunk nézheted a tájat
Öcsike írta:Néha kaptam kölcsön egy DL 1000-res V-stomot Azzal se kívánkoztam gyorsan menni (igaz jól ment ) Az valahogy nyomot hagyott bennem EZÉRT IMÁDOM A V2-ESEKET
Jó Neked Vadócz, mert van 1 Pancsid! Anno gyerekként a tankján úlve szívtam magamba a benzingőzt. Sajna soha nem tudtam megvalósítani, hogy a 20-as, vagy 21-es modellekből valamely egynek tulaja legyek. Ilyen a világ.
Jó Neked Vadócz, mert van 1 Pancsid! Anno gyerekként a tankján úlve szívtam magamba a benzingőzt. Sajna soha nem tudtam megvalósítani, hogy a 20-as, vagy 21-es modellekből valamely egynek tulaja legyek. Ilyen a világ.
Jut eszembe! Túra gyanánt egyszer elmehetnénk - én legalább is elfogok - Nógrád megyébe. Majd megkérdezem a havert a városról és címről. Van egy tag, aki a Pannóniákat gyűjti. Teljesen amatőr a srác, de ha ennyit megtasz a magyar mocik fenmaradásáért, hát én nem fogom sajnálni a belépő árával támogatni. Uff, beszéltem.
Atya67 írta:Jut eszembe! Túra gyanánt egyszer elmehetnénk - én legalább is elfogok - Nógrád megyébe. Majd megkérdezem a havert a városról és címről. Van egy tag, aki a Pannóniákat gyűjti. Teljesen amatőr a srác, de ha ennyit megtasz a magyar mocik fenmaradásáért, hát én nem fogom sajnálni a belépő árával támogatni. Uff, beszéltem.
vadocz írta:Hát túrázol,hogy a motorozást élvezd,ha meg megállunk nézheted a tájat
Amúgy meg mérnek ma már mindenhol
Na és,most csináltatom állithatóvá a rendszámomat Meg Kenyér emlitett valamilyen zavaró ketyerét ami megakadályozza a radarozást
És ha elcsípnek vele? amúgy láttam olyat hogy a kormányról irányította a rendszámtartót....mikor úgy volt felcsukta, egy bovden segitségével . . majd leengedte
És manapság érdekelne ?
Igen. De csak az után, hogy felépül végre a házam, és lesz saját garázs. Ez ha jól megy, akkor tavasz vége, nyár eleje.
vadocz írta:Hát túrázol,hogy a motorozást élvezd,ha meg megállunk nézheted a tájat
Amúgy meg mérnek ma már mindenhol
Na és,most csináltatom állithatóvá a rendszámomat Meg Kenyér emlitett valamilyen zavaró ketyerét ami megakadályozza a radarozást
Az ilyen ketyerékbe kevés a bizodalmam,talán Pfvari is alátámasztotta ezt egyszer ha jól emlékszem,de ha nem ő akkor valaki más......Rossz a memóriám És ha helikopterről mérnek
Atya67 írta:Jut eszembe! Túra gyanánt egyszer elmehetnénk - én legalább is elfogok - Nógrád megyébe. Majd megkérdezem a havert a városról és címről. Van egy tag, aki a Pannóniákat gyűjti. Teljesen amatőr a srác, de ha ennyit megtasz a magyar mocik fenmaradásáért, hát én nem fogom sajnálni a belépő árával támogatni. Uff, beszéltem.