Ez pedig valóban álomgarázs

Öcsike írta:Pfvari írta:No, a brigád villamosmérnöke is letudta a vizsgaidőszakot, lehet mímelni a motorral végre
Akkor elsőként gratulálok![]()
Rövidesen erre iszok egy két sört is
Öcsike írta:http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/speed/aprilia-rsv-1000-39385
Andris ezt nézd végig!Nagyon jóóóóó![]()
Kenyér írta:Bármilyen fórumüggyel csak 6.-a után tudok érdemben foglalkozni.
Sorry srácok, határidős melóm van
Andris írta:Öcsike írta:http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/speed/aprilia-rsv-1000-39385
Andris ezt nézd végig!Nagyon jóóóóó![]()
Köszi Öcsike. Megnéztem . . . Mondjuk én a régebbit szeretném . . . tapasztalt motorosnak ajánlja a srác RSV1000R-t . . . Nekem azért van még mit tanulni . . Csak nem lesz gond a Mille-vel.
Andris írta:Itt hol lehet feltenni videót . . feltenném mikor meglovagoltam a haverom gixerjét . .![]()
![]()
Kenyér írta:Andris írta:Itt hol lehet feltenni videót . . feltenném mikor meglovagoltam a haverom gixerjét . .![]()
![]()
youtube-ra feltöltött videókat tudsz feltenni.
egyébb videót legfeljebb linkként
Kenyér írta:HH Taylort van szerencsém személyesn is ismerni...
Hála égnek ez a hozzáállás a műsornak, és az ujság image-nek szólt.
Ennyire nem tapló
Andris írta:Igazad van .. az olyan ember aki a lábát felteszi a kormányra az nem tiszteli a motorját . . Meg nekem nem tetszik az ilyenfajta lazaság . . nem az én stílusom. . .
Öcsike írta:Andris írta:Igazad van .. az olyan ember aki a lábát felteszi a kormányra az nem tiszteli a motorját . . Meg nekem nem tetszik az ilyenfajta lazaság . . nem az én stílusom. . .
Na ez nem tettszett nekem se,teszt ide vagy oda![]()
Nem hinném hogy a nézőknek ez a stílus tettszik,pláne a motoros nézőknek![]()
Na de a lényeg az hogy a tesztben a motor a lényeg,nem az a barom aki rajt ül![]()
![]()
Sajnos az ilyenekben elfogult vagyok,ha ismerem a tesztelőt ha nem
Kenyér írta:Nem mondtam, hogy ekem teszik ahogy összeb@ssza a motort
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég