Az Aprilia a legsikeresebb olasz

Kenyér írta:Kornlia írta:Kenyér írta:szebbnapot!csepereg
Itt is...![]()
![]()
![]()
Neked is szép napot!
már kitsztult az ég![]()
nem semmi vagy. 1kor meg postoltal,mostmegmár megin
Pumélá írta:Ki merre motorozok huszadikán?![]()
Úgy érzem, hogy ideje lenne visszatenni az idomokat a Mitora és kimenni májerkedni Kőröshegyre.........![]()
![]()
![]()
Kenyér írta:Mi ez?
Mi volt itt?
Szünnap az ünnep miatt??![]()
Vagy a fórum kint volt eringen?![]()
Ennyi apriliát mint most volt!!!
Bexarás!!!
asszem 8db![]()
Kenyér írta:Pumélá írta:Ki merre motorozok huszadikán?![]()
Úgy érzem, hogy ideje lenne visszatenni az idomokat a Mitora és kimenni májerkedni Kőröshegyre.........![]()
![]()
![]()
ne ott emberkedj. megdoglessz. keress egy gokartpalyat,es ott gyakorolj. idenre van eleg serultunk...
Pumélá írta:Egy kis mese.. újra...![]()
![]()
Na szóval ma felraktam az idomokat a Mitora, újra régi fényében tündököl. A kiegyenlítőtartályom kuka, olyan mint a szita, mindenhol folyik.... És ma mentem ki a legjobb barátomhoz, és erre a a lánc leesett és feltekeredet.. Szerencsére dombos vidéken lakunk, így pont oida tudtam gurluniNa ott kibogóztam nagy nehezen, és megdöbbenve látom, hogy a patentszemmel szemközti szem ELTÖRÖTT!!!! és nem tudom hogy, de így szétcsúszhatotta lánc, mert 2 darabva volt feltekeredve... Valahogy összemókultam, és ma haza tudtam vele jönni, meg szerintem ünnepek alatt kijárni haverokhoz és haza addig kibírja.. Ja és mielőtt ledobta, többször is átugrott rajta a fogaskerék, de azt hittem, hogy képzelődöm..
Viszont nem volt laza a lánc, pont ma húztam meg, nem volt túl feszes sem, nem volt ferde a kerék, kb 15 percig méregettem érőszallaggalValamint rendszeresen fújtam láncsprével, és ebben az évben lett cserélve lánc és hátsó fogaskerék.. az elsőt nem tudom.. Én voltam aki beletette a láncba az első KM ereket szóval...
![]()
Ja és Iris lánc volt...
![]()
![]()
![]()
Szóval a kötelező költésgek: kiegyenlítőtartály, lánc, első és hátsó fogaskerék.
Pfvari írta:Ott valami kurvanagy gáz van, egy 125ös nem eheti le a láncot ennyi idő alatt...
Ferde a blokk a vázban vagy ferde a hátsó kerék esetleg a lengővilla. Vagy a régi agyonkopott lánckerekere tetted fel az új láncot. Más nem okozhat ilyen durva amortizációt.Pumélá írta:Egy kis mese.. újra...![]()
![]()
Na szóval ma felraktam az idomokat a Mitora, újra régi fényében tündököl. A kiegyenlítőtartályom kuka, olyan mint a szita, mindenhol folyik.... És ma mentem ki a legjobb barátomhoz, és erre a a lánc leesett és feltekeredet.. Szerencsére dombos vidéken lakunk, így pont oida tudtam gurluniNa ott kibogóztam nagy nehezen, és megdöbbenve látom, hogy a patentszemmel szemközti szem ELTÖRÖTT!!!! és nem tudom hogy, de így szétcsúszhatotta lánc, mert 2 darabva volt feltekeredve... Valahogy összemókultam, és ma haza tudtam vele jönni, meg szerintem ünnepek alatt kijárni haverokhoz és haza addig kibírja.. Ja és mielőtt ledobta, többször is átugrott rajta a fogaskerék, de azt hittem, hogy képzelődöm..
Viszont nem volt laza a lánc, pont ma húztam meg, nem volt túl feszes sem, nem volt ferde a kerék, kb 15 percig méregettem érőszallaggalValamint rendszeresen fújtam láncsprével, és ebben az évben lett cserélve lánc és hátsó fogaskerék.. az elsőt nem tudom.. Én voltam aki beletette a láncba az első KM ereket szóval...
![]()
Ja és Iris lánc volt...
![]()
![]()
![]()
Szóval a kötelező költésgek: kiegyenlítőtartály, lánc, első és hátsó fogaskerék.
Pfvari írta:Ami tuningot felsoroltál az bőven 2 kiló felett van... És ha elkezded felhúzni, akkor nem lesz hosszú életű. Ha erősebb motorra vágysz, mindíg olcsóbb lecserélni a régit és venni egy újabbat, mint a régit reszelgetni.
Kenyér írta:Te!nem úgy volt,hogy beleszar,és eladod?![]()
Javaslom ezt a lét amit ráköltenél,tedd zsebre. Vagy dugd be a malcba(ez kb 150k amit irogattal de fényezéssel akár a duplája is),add el a Mitot.
A két összeget csapd össze és máris van egy hibátlan motoros,amivel nem kell hónapokig szerelőhöz járni.
Ez az én véleményem
Pfvari írta:Ami tuningot felsoroltál az bőven 2 kiló felett van... És ha elkezded felhúzni, akkor nem lesz hosszú életű. Ha erősebb motorra vágysz, mindíg olcsóbb lecserélni a régit és venni egy újabbat, mint a régit reszelgetni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég