Kenyér írta:elobb gyurd fel magad. kezd kisrbb sivatagi kalandokkal. mondjuk farao rally. ezek a versenyek nem hobbyfutamok. nemlrhet csak ugy "vegigmenni" rajtuk. komoly edzes,rutin, szellemi,es fizikai felkeszulest igenyelnek. kerdezz batran itt par terepest. egy nap is kikeszuti oket,pedig ruti osak.
Hát én se úgy gondoltam, hogy jövőre meg lesz az elefant és irány a Dakar Majd kb. 30-40 éves koromba... Addig meg gyűjtöm ezerrel a tapasztalatokat Meg aki ilyen nagy túraendúróval terepezik az leírhatna néhány jó tanácsot... Előre is köszi érte
Most jutott eszembe, hogy szerdán lesz a városi vizsgám A zebrákkal nagy bajba vagyok. Sose akarom átengedni a gyalogosokat, meg a kormányfogásom se szabályos. Nem a 9 és 3 óra fogást használom... Úgy tekerem, mint az Ifa kormányt
Pumélá írta:Most jutott eszembe, hogy szerdán lesz a városi vizsgám A zebrákkal nagy bajba vagyok. Sose akarom átengedni a gyalogosokat, meg a kormányfogásom se szabályos. Nem a 9 és 3 óra fogást használom... Úgy tekerem, mint az Ifa kormányt
A kormányfogást nem nézik... A gyalogos átengedésre meg figyelj oda mert ha buktathatnékja van a vizsgabiztosnak akkor megbuktat..
Pumélá írta:Most jutott eszembe, hogy szerdán lesz a városi vizsgám A zebrákkal nagy bajba vagyok. Sose akarom átengedni a gyalogosokat, meg a kormányfogásom se szabályos. Nem a 9 és 3 óra fogást használom... Úgy tekerem, mint az Ifa kormányt
A kormányfogást nem nézik... A gyalogos átengedésre meg figyelj oda mert ha buktathatnékja van a vizsgabiztosnak akkor megbuktat..
Az és a kerékpárút... Imádják szívatni vele a népet. Engem nagymotoron előzéssel akartak megszivatni. Akkor akart kikényszeríteni,mikor látta,hogy zárovonal előtt nemfogom tudni befejezni. De nem jött össze a kis tapírnak
Gera írta:Öcsém cegléden szép kis vihar volt A városban bokáig ér a víz, a 40-es főúton keresztbe kidőlt fák, dió nagyságú jégdarabok is voltak
Én is nemrég értem haza Jászberényből.A 31-esen jöttem haza.Kicsit sem volt durva Mintha este 10 óra lenne,olyan sötét lett és olyan viharos szél volt,hogy az autót úgy dobálta ,azt hidtem az árokba kötök ki.Persze olyan vízátfollyásokkal mellé,hogy oda kajak kellett volna.Majd kieveztem végre a a szentmártoni útra és aztán kidőlt elöttem egy oltári fa,amit sikerült kikerülnöm.ÉS végül egy kis jégeső következett.Mire Irsára értem meg sütött a nap.Élveztem
egy földre szállt angyal vok,csak sokat mozgok ördögi körökben..
Gera írta:Öcsém cegléden szép kis vihar volt A városban bokáig ér a víz, a 40-es főúton keresztbe kidőlt fák, dió nagyságú jégdarabok is voltak
Én is nemrég értem haza Jászberényből.A 31-esen jöttem haza.Kicsit sem volt durva Mintha este 10 óra lenne,olyan sötét lett és olyan viharos szél volt,hogy az autót úgy dobálta ,azt hidtem az árokba kötök ki.Persze olyan vízátfollyásokkal mellé,hogy oda kajak kellett volna.Majd kieveztem végre a a szentmártoni útra és aztán kidőlt elöttem egy oltári fa,amit sikerült kikerülnöm.ÉS végül egy kis jégeső következett.Mire Irsára értem meg sütött a nap.Élveztem
Hasonló élményem volt. XVIIIker ből csepelre mentem motorral. Jó ki aqua park volt Lépésben haladtam, majd az Örsnél beálltam néhány percre egy benzinkútra
Hasonló élményem volt. XVIIIker ből csepelre mentem motorral. Jó ki aqua park volt Lépésben haladtam, majd az Örsnél beálltam néhány percre egy benzinkútra
Nálunk tegnap csak villámlott, de fura módon nem esett meg semmi... Vagy nem ébredtem fel rá