zoner írta:Nekem ilyen nem kéne. De egy tengerjáró vitorlással el tudnék játszani. 200 millióból meg is tudnám venni, amivel elégedett is lennék
ha már van 200millád vitorlásra, lenne ott több mindenre is. és akkó mácsak presztízsből is kéne egy ilyen franckarika Mesmeg én utállom. beteg vagyok rajtuk
Hi! Reggel arra ébredtem, hogy valaki átrakta az ágyamat az éjszaka leple alatt valami présnyomó műhelybe, a 16t-s gép mellé. kinyitva szemeimet rádöbbentem, hogy 1 vihar közepén vagyok. A felhőszakadást követően kimentem a házhoz, gondoltam, kiszivattyúzom a vizet az aknából. Meg is tettem, hála a gépesítésnek. De utána újabb homok-gátat kellett építenem, mert a pince ablak előtt kimosta a talajt a víz, és ott beázott a keszon. Lapátoltam, talicskáztam, lapátoltam, terítettem, építettem. Közben meg szidtam minden gondok okozóit. Végül hulla fáradtan - de nem megtörve - hazajöttem, és est-ebédeltem 1 nagyot! Most pedig olvasva látom, hogy nem csak én nem motoroztam! Így jártunk, barátaim!
Atya67 írta:Hi! Reggel arra ébredtem, hogy valaki átrakta az ágyamat az éjszaka leple alatt valami présnyomó műhelybe, a 16t-s gép mellé. kinyitva szemeimet rádöbbentem, hogy 1 vihar közepén vagyok. A felhőszakadást követően kimentem a házhoz, gondoltam, kiszivattyúzom a vizet az aknából. Meg is tettem, hála a gépesítésnek. De utána újabb homok-gátat kellett építenem, mert a pince ablak előtt kimosta a talajt a víz, és ott beázott a keszon. Lapátoltam, talicskáztam, lapátoltam, terítettem, építettem. Közben meg szidtam minden gondok okozóit. Végül hulla fáradtan - de nem megtörve - hazajöttem, és est-ebédeltem 1 nagyot! Most pedig olvasva látom, hogy nem csak én nem motoroztam! Így jártunk, barátaim!
Hát én motoroztam... barátnőmmel menet közbe kapott el a jégeső, de nembaj, jól megáztunk, mentünk vizesen moziztunk egyet és most értünk haza, szintén szakadó esőbe
Atya67 írta:Hi! Reggel arra ébredtem, hogy valaki átrakta az ágyamat az éjszaka leple alatt valami présnyomó műhelybe, a 16t-s gép mellé. kinyitva szemeimet rádöbbentem, hogy 1 vihar közepén vagyok. A felhőszakadást követően kimentem a házhoz, gondoltam, kiszivattyúzom a vizet az aknából. Meg is tettem, hála a gépesítésnek. De utána újabb homok-gátat kellett építenem, mert a pince ablak előtt kimosta a talajt a víz, és ott beázott a keszon. Lapátoltam, talicskáztam, lapátoltam, terítettem, építettem. Közben meg szidtam minden gondok okozóit. Végül hulla fáradtan - de nem megtörve - hazajöttem, és est-ebédeltem 1 nagyot! Most pedig olvasva látom, hogy nem csak én nem motoroztam! Így jártunk, barátaim!
Hát én motoroztam... barátnőmmel menet közbe kapott el a jégeső, de nembaj, jól megáztunk, mentünk vizesen moziztunk egyet és most értünk haza, szintén szakadó esőbe
mi is eláztunk Moncsival:) jo volt ,a nyári esőt szeretem.
mi is eláztunk Moncsival:) jo volt ,a nyári esőt szeretem.
Nálunk most nem nyári zápor van, hanem ellaposodott felhőkből folyamatosan csöpögő eső. Tiszta ősz van
Na végre van időm fórumozni Ma is 04:00 kor keltem és máér 05:00 kor az üzembe dolgoztam.... Az a retkes targonca nem akart beindulni, de a végén csak megadta magát Ja és házilag csináltunk egy kb. ( -+ pár centi ) 6 méteres vídiás fúrófejet házilag Csak 7 szer tört el...