Ilyen nincs.....De nálam van...
Na a lényeg, hogy kihívott a lány, mert szeretett vona mondani v.mit ( igen Ő ) és végleg megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Oké... ez rendben is volt... DE
Odafele mentem az utolsó 10 méteren elszakadt a gázbowden....

Ráadásul beépült a gázbowden csövébe így ki sem tudtam szedni, és sok mókulás árán kimókultam azt a bowdent ami a karbiból megy az elosztóba így elég hülyén, de tudtam közlekedni...
Oké.... Este lett, és indultunk haza... Esett az eső, és felajánlottam a lánynak, hogy hazaviszem.. Beleegyezett, felült, akarom indítani semmi.... Húzok egy kis gázt semmi... ( mármint úgy semmi h nem indult be )... Tekert de nem indult... utolsó próbálkozásra beindult..... Akarok indulni, húzok egy kis gázt váltás előtt, lefullad.....

megint 5 percbe telt mire beindult, leszartam hogy hideg a víz, nyélgázon ment....mivel a lányon nem volt bukó, 1 ben olyan 6-7000 rpm-es fordulattal mentünk.. oké letettem, megint leállt.... megint kb 5 perc alatt beindult, de most már 6-7000 rpm fele is fulléadozott mint a fene... Ideges lettem végleg, és feltekertem az alapjáratot a maximumra... 8000 rpm-nél ledadogott, mer nem nyit a power és így mentem haza.. oké...Kiértem abból az utcából, ahol a lány lakik, elment a világítás és már szakadt az eső....

és vagy 5 méter múlva leálllt a motor...

na leszálltam, belerúgtam egy párat, megint vagy 5-6 perc alatt beindult, és egyszer volt vilgításom egyszer nem....

Ááá..... Elcseszett egy nap volt a mai... És elnézést a trágár szóért, de mással ne mtudtam kifejezni magam..... Vélemény?