Atya67 írta:Pumálé, te 1 marha vagy! Szarvas!
Bocs, de ha ilyen fiatalon meg akarsz dögleni egy csajért úgy, hogy közben teljes vétlen embereket is bajba sodorhatsz, akkor én így fogalmazok!
De rögtön bocsánatot is kérek az erős szavakért! Hiszen nem is ismerlek személyesen!
Ugyan akkor kaptál már rengeteg jó tanácsot.
A lényeg: Ne szaladj olyan szekér után, ami úgysem vesz fel!
A lány jelenleg szemetes kukájának használ téged.
Lefogadom, hogy van még szép lány rajta kívül a lakhelyed környékén. Miért nem próbálkozol akkor másikkal? Itt már régen elbuktál, csak akkor leszel nyerő, ha egyenesen mellbe szúrod! Kellek vagy nem?
És ha nem, akkor meg diplomatikusan úgy elhajtod, hogy még meg is köszönje, hogy le h...e p....ztad. És másnap rájöjjön, hogy ő maga mit mulasztott el.
És még fiatal vagy, ráérsz a véglegest megtalálni. Előbb csinálj magadnak egzisztenciát, és utána ugorj fejest egy végleges párkapcsolatba!
És ne száguldozz, mert ha elb....d, akkor minket fogsz szívatni! Légy OKOS!
Semmi baj, igazad is van. De akkor csak ehhez volt kedvem...
Hát majd talán lesz egy másik, de nem hiszem, hogy a környékünkön. Itt tele van olyan lánnyal aki éjjel nappal a Csaliba lóg ( a Csali az egy híres kocsma a falunkban ), vakolja magát, és a legfontosabb, hogy bízzak benne. Na pont Ő volt az egyetlen ilyen ( a mostani női ismerőseim közül ) és hát..... ezt most nagyon benéztem....

És visszatérve Atya igazad volt. Nincs mentség, hülye voltam, no meg elborult az agyam.....