Pfvari írta:Ismételten pálinkás jóreggelt, Cintu módra megint
Az ám Pálinkásat Üdv,jó reggelt Reggel pálinkát csak disznóvágáson szoktam inni,az az egyik legjobb meló Ma csak délig dolgozunk Kicsit várom is a műtétet,hisz nem kell menni melózni,és a szabi se fogy De még várok hogy jobb idő legyen,azt majd suttyomba lehet motorozni
Hogy,hogy nincs elegendő szabid,ha jól tudom olyan 19-20 nap járhat neked 1 évben
Cső mindenki! Használ valaki diablo corsa 3 gummát?Kéne róla valami tapasztalat!Dedrecenben korrekt áron hozzá lehetne jutni,ha faxa vennék egy garniturát!
Szia HArpi! Én csak a hírét hallottam. Azt mondják jó kis papucs. A legtöbben itt supercorsa sc2-vel megyünk. Tudtummal a keverékek sámában több a 3-as. KÖzépen kemény szélen puhább, míg a peremfelé már szinte slick puhaságú! De van itt nállam nagyobb tudor is
Öcsike írta:Hogy,hogy nincs elegendő szabid,ha jól tudom olyan 19-20 nap járhat neked 1 évben
Üdv mindenkinek
Igen jól tudod 21-nap van nekem Ne nyáron szezonban annyi a vásárló,meg a meló hogy nem lehet szabira menni Sőt én több egész napozást is vállalok,hisz akkor több a fizetés Nyáron éjjel szoktam menni,vagy szombat délután,és vasárnap délután Szeretek is sötétben menni,talán akkor annyira nem is mérnek
Öcsike írta:Hogy,hogy nincs elegendő szabid,ha jól tudom olyan 19-20 nap járhat neked 1 évben
Üdv mindenkinek
Igen jól tudod 21-nap van nekem Ne nyáron szezonban annyi a vásárló,meg a meló hogy nem lehet szabira menni Sőt én több egész napozást is vállalok,hisz akkor több a fizetés Nyáron éjjel szoktam menni,vagy szombat délután,és vasárnap délután Szeretek is sötétben menni,talán akkor annyira nem is mérnek
Hát ha 100-110-esel közlekedsz akkor nem is kell tartanod a zaftos büntetéstől ,attól még mehetsz nappal is legfeljebb nappal kevesebb a valószinűsége,hogy 1 részeggel vagy 1 állattal találkozol Ha jól tudom a szabid 1/3-ával te rendelkezel
Hát ha 100-110-esel közlekedsz akkor nem is kell tartanod a zaftos büntetéstől ,attól még mehetsz nappal is legfeljebb nappal kevesebb a valószinűsége,hogy 1 részeggel vagy 1 állattal találkozol Ha jól tudom a szabid 1/3-ával te rendelkezel
Tudom de vannak íratlan szabályok is Ja amúgy kell spórolni a szabival mert elvileg ősszel C kategóriás jogsira megyek
Tudom de vannak íratlan szabályok is Ja amúgy kell spórolni a szabival mert elvileg ősszel C kategóriás jogsira megyek [/quote]
Az iratlan szabály az ,hogy egy dolgozónak úgy kell gondolnia,törekednie a szabadságra,pénzre mint a fegyencnek a szökésre 1 főnoknek az a célja minél kevesebb pénzt,szabadságot adni és a 3-4 szeres hasznot kihúzni a dolgozóból mint amit fizet.Ez a valódi iratlan szabály