Az elején még csak gondoltam Most meg rájöttem hogy egyedül maradtam Kenyér dolgozik vadocz focizik Többiek Öcsike meg megy aludni Jó éjt...................
Régebben sokat néztem a tv-ben a grönlandi versenyeket. Ott is volt hasonló mutatvány, igaz, autóval. Ugyan azzal mászkálnak a mai napig (persze újabb gépekkel ) a függőleges falakon. De mocival egyensúlyban maradni sem lehet 1xű a vízfelszínen
Kenyér úr! Az jutott eszembe, hogy amennyiben idén komoly lesz a versenyláz a fórumtagok között, esetleg bővithetnénk a bejegyzéseket (topic vagy mi a neve), és azon belül a gumikra külön hangsúlyt fektethetnénk. Pl. engem érdekel, hogy milyen gumival milyen időben mekkora nyomással mi az érzése a kollégáknak. Ha nem titok.
Öcsike írta:Az elején még csak gondoltam Most meg rájöttem hogy egyedül maradtam Kenyér dolgozik vadocz focizik Többiek Öcsike meg megy aludni Jó éjt...................
Dehogy focizok,csak van 1 másik fórumon voltam ,volt osztálytársaim fóruma.Röviden internátusban jártam 10 évig Nyugat-Németországban 1 magyar iskolában ahol a kommunista világ ideje alatt az 56-osok gyermekei itt jártak ,Kastl-ban.Köztudott 56-ban szerteszét szóródtunk a világban Német ,Svájc ,Dél-Afrika,U.S.A,Brazilia ,Venezuela ,Canada stb.Na most ezekkel a jó haverjaimmal ,szobatársaimmal10 évig összevoltunk zárva ahol papok neveltek bennünket,a lányokat apácák ,és most a facebookon összetalálkoztunk,majd a további kapcsolatokat ápoljuk ill.egy nagyobbszabású találkozót szervezünk a volt iskolánkban ahol mindenhonnan a nagy világból élvezhetjük ennyi év után újra egymás társaságát
Atya67 írta:Kenyér úr! Az jutott eszembe, hogy amennyiben idén komoly lesz a versenyláz a fórumtagok között, esetleg bővithetnénk a bejegyzéseket (topic vagy mi a neve), és azon belül a gumikra külön hangsúlyt fektethetnénk. Pl. engem érdekel, hogy milyen gumival milyen időben mekkora nyomással mi az érzése a kollégáknak. Ha nem titok.
Nevezzük ki erre a célra a pályanapok topikot! Nem szeretnék sokkal több topikot, mert így sem mindig célirányosan van használva, és elvesznek a hozzászólások! Bár lehet épp ezért kéne... Na ezt megszavaztatjuk Vagy esetleg melyik topikba illene?
Ez pedig a jövő évi hobbim [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tHFfCBkiSqk&eurl=http://www.onroad.hu/motor/hirek/1427/&feature=player_embedded[/youtube]
Régebben sokat néztem a tv-ben a grönlandi versenyeket. Ott is volt hasonló mutatvány, igaz, autóval. Ugyan azzal mászkálnak a mai napig (persze újabb gépekkel ) a függőleges falakon. De mocival egyensúlyban maradni sem lehet 1xű a vízfelszínen
Öcsike meg valóban tök jól csússza a jeget. Bravó
Érdekes dolog ez a fizika,ilyet még nem láttam Köszi
Öcsike írta:Az elején még csak gondoltam Most meg rájöttem hogy egyedül maradtam Kenyér dolgozik vadocz focizik Többiek Öcsike meg megy aludni Jó éjt...................
Dehogy focizok,csak van 1 másik fórumon voltam ,volt osztálytársaim fóruma.Röviden internátusban jártam 10 évig Nyugat-Németországban 1 magyar iskolában ahol a kommunista világ ideje alatt az 56-osok gyermekei itt jártak ,Kastl-ban.Köztudott 56-ban szerteszét szóródtunk a világban Német ,Svájc ,Dél-Afrika,U.S.A,Brazilia ,Venezuela ,Canada stb.Na most ezekkel a jó haverjaimmal ,szobatársaimmal10 évig összevoltunk zárva ahol papok neveltek bennünket,a lányokat apácák ,és most a facebookon összetalálkoztunk,majd a további kapcsolatokat ápoljuk ill.egy nagyobbszabású találkozót szervezünk a volt iskolánkban ahol mindenhonnan a nagy világból élvezhetjük ennyi év után újra egymás társaságát
Ja értem Nem semmi hogy szétszóródott az osztály Érdekes lesz az a találkozó,nem kell oda majd tolmács Ennyi idő után