Öcsike írta:Hát akkor csak szombatra kell szabi Megoldjuk Ez külömben nagyon jól hangzik,ha így lesz és összejön Majd viszek kamerát és lesz az egészről egy kisfilm
Szerintem el is kezdem szervezni az egészet majd a közlemények topikában,1 gond lehet ami beleköphet a levesbe ,az időjárás.Viszont a zenészekkel előre le kell fixáljam valamelyik szombati napot,valószinűleg olyan 35-40 fő lesz összesen az ottaniakkal együtt
Öcsike írta:Hát akkor csak szombatra kell szabi Megoldjuk Ez külömben nagyon jól hangzik,ha így lesz és összejön Majd viszek kamerát és lesz az egészről egy kisfilm
Szerintem el is kezdem szervezni az egészet majd a közlemények topikában,1 gond lehet ami beleköphet a levesbe ,az időjárás.Viszont a zenészekkel előre le kell fixáljam valamelyik szombati napot,valószinűleg olyan 35-40 fő lesz összesen az ottaniakkal együtt
Hát igen az idő Én gyakorlatilag esőbe egy centit se mentem a motorommal,és nem is akarok Addíg új egy motor amíg nem ázik meg Tudom hülyeség,meg nem lesz semmi baja.De nekem ilyen hülye rigolyáim vannak
Alulra 3mm szivacs, a többi power tape! csak a ki-be kapcsoló gombot hagytam szabadon. itt már hajlitotma köré aluminiumból egy kis keretet. azzal rögitettem. Annak a gyári funkciója valami gipszkarton rögzítő elem [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dHqnzSydVeo[/youtube]
Ez meg egy jó kis használtmotor teszt! Ezeket imádom. Olyan valóságosnak tűnnek. Néha már tele a tököm a csilivili új vasakkal. http://totalbike.hu/tesztek/telepizsivan/ Lassan olyan lessz a motorpiac,, mint a számítástechnika. Amit ma megveszel holnapután elavult. Igaz, hogy közöd nincs a teljesítményéhez, de már cink birtokolni....
Voltam a Balatonon Első osztályú a jég minősége,sikerült is a mutatvány Majd küldöm Kenyérnek a vidit,sajnos én nem tudom hogy kell ezeket felrakni De még a cimborám se tudja az ő gépére felrakni,úgyhogy nem csak én vagyok tudatlan ezekhez a dolgokhoz Az ottlévő ismerősök persze egyből felvetették hogy miért nem az apriliával mentem le Milyen jó lenne qvaddal állatkodni a jégen