Kenyér írta:Igen, halottam róla...
És állítólag a blokk több 10ezer kilóméteren keresztül bírta.. szal még a tartósság rovására sem ment.
Vagyis tartalék van benne dögivel...
Meg még ráadásul biztosan a benzint is termelte

Kenyér írta:Igen, halottam róla...
És állítólag a blokk több 10ezer kilóméteren keresztül bírta.. szal még a tartósság rovására sem ment.
vadocz írta:Kenyér írta:Igen, halottam róla...
Meg még ráadásul biztosan a benzint is termelte![]()
![]()
Kenyér írta:De inkább egyen 1-2 literrel többet, mint hogy ne menjen!
Hisz ez csak egy luxushobby
Kenyér írta:Ezt csak a teljesítmény kontra fogyasztás felvetésed miatt írtam![]()
Úgy eltüntél, aszittem má beidegesedtél
vadocz írta:Kenyér írta:Ezt csak a teljesítmény kontra fogyasztás felvetésed miatt írtam![]()
Nem ,megyek fürdetni,nem vagyok sértődékeny
Kenyér írta:Zolee írta:Kenyér írta:Jéééé![]()
Csornai Zoleee!
Akkor jó, hogy nemtaliztunk karácsony 3. napján.. arra jártam felétek...
látod-látod!
Nem! és épp ez a baj! alig látom Zolee-t itt
RSVRocky írta:vadocz írta:zsülM900 írta:nekem is az van!![]()
mennyit fog birni?
Nekem 8500km-ert birt az előző,ebből 1200km a bejáratás
bekell járatni a gumit?
Kenyér írta:Ezt csak a teljesítmény kontra fogyasztás felvetésed miatt írtam![]()
Zolee írta:RSVRocky írta:vadocz írta:zsülM900 írta:nekem is az van!![]()
mennyit fog birni?
Nekem 8500km-ert birt az előző,ebből 1200km a bejáratás
bekell járatni a gumit?
igen be kell járatani! Viccen kívűl! De csak hogy lekopjon a fényesség.
vadocz írta:zsülM900 írta:hát neket 100 felett van a nyomaték de az sv-n hatvan valamenyi
nekem 73 és jó rá a pilot sport
Sv nyomatéka kb 103
zsülM900 írta:vadocz írta:zsülM900 írta:hát neket 100 felett van a nyomaték de az sv-n hatvan valamenyi
Sv nyomatéka kb 103
Ja hogy a tiéd 1000resnem 650es bocs!
vadocz írta:zsülM900 írta:vadocz írta:zsülM900 írta:hát neket 100 felett van a nyomaték de az sv-n hatvan valamenyi
Sv nyomatéka kb 103
Ja hogy a tiéd 1000resnem 650es bocs!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,nem aprózom el
Pfvari írta:Igazából a gumi gyártása során a gumi felületén maradó formaleválasztó anyagot kell lekoptatni a gumi felületéről, ez fokozatosan egyre mélyebbre döntéssel igen hamar elérhető.
Volt olyan aprilia tesztnap hogy a motorok gumijain még ott figyelt a papír matrica is, oszt egyenesben első körben nyél, de a 2.-3. körben már végig stift
Pfvari írta:Igazából a gumi gyártása során a gumi felületén maradó formaleválasztó anyagot kell lekoptatni a gumi felületéről, ez fokozatosan egyre mélyebbre döntéssel igen hamar elérhető.
Volt olyan aprilia tesztnap hogy a motorok gumijain még ott figyelt a papír matrica is, oszt egyenesben első körben nyél, de a 2.-3. körben már végig stift
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég