vadocz írta:Nem tudom mert más gumit nem próbáltam még ki,nincs összehasonlitási alapom.Kenyér a nagy tudor ,Pirellire ösztönöz,majd a következő fordulóban kipróbálom amit javasolnak. Meg akivelbeszéltem eddig,mind azt mondja ,csúszik
Millen biztosan csúszik, de az SV-n nem biztos
Mikor a Ducattisokkal mentem kirándulni a 2/a,próbáltam velük lépést tartani,ekkor érzékeltem hogy a segge néha csúszkál a kanyarokban
És ennek ellenére, mégis ugyanazt a csúszós izét vetted
Kenyér írta:Ez azért nagyban függ a felhasználás módjátol is! Szerintem az sv elég gyengusz,hogy ne pörgesse el Én azért maradok az extra ragadós papucsoknál
És lásd kenyér ragadós papucsait az E-ringen Ő erről is tud ám mesélni
Kenyér írta:Ez azért nagyban függ a felhasználás módjátol is! Szerintem az sv elég gyengusz,hogy ne pörgesse el Én azért maradok az extra ragadós papucsoknál
És lásd kenyér ragadós papucsait az E-ringen Ő erről is tud ám mesélni
Nem is akartam azt a gumit, csak nem volt más hirtelen, és ez volt a legtapadósabb akkor...
Azért, mert ez főtengelyen mért adat! ez hátsó keréken alig-alig éri el a 100pacit! Míg az rsv főtengelyen 135 körül mozog! Ez keréken 115-120 paci... Érzed a különbséget? Ráadásul az SV nyomatékgörbéje, olyan lapos, mint az alföld. sehol egy rúgás, semmi. egyszerűen megy,nincs meglepetés, nincs karakterisztika
Kenyér írta:Azért, mert ez főtengelyen mért adat! ez hátsó keréken alig-alig éri el a 100pacit! Míg az rsv főtengelyen 135 körül mozog! Ez keréken 115-120 paci... Érzed a különbséget? Ráadásul az SV nyomatékgörbéje, olyan lapos, mint az alföld. sehol egy rúgás, semmi. egyszerűen megy,nincs meglepetés, nincs karakterisztika
az angol superbike magazinosok 2002-es Millére tettek kipuffrendszert powercommanderrel, s kihoztak belőle 147 IGAZI lóerrőt
Igen, halottam róla... És állítólag a blokk több 10ezer kilóméteren keresztül bírta.. szal még a tartósság rovására sem ment. Vagyis tartalék van benne dögivel...