Öcsike írta:Igen értem Főleg a közelmultban való zűrök miatt
Csak 1 egyszerű példa,nevezetesen Szlovákiában ,Foci közben,hiszem,hogy nem tettek semmit a szurkolók,csak a történelmi magyar térkép szúrta a "rendőrök "szemét.
Öcsike írta:Hát igen Régebben mentem át Szlovákiába sörért még az ETZ-mmel,és elég TAHOK voltak a határőrök.
Nekem még igazából,olyan nagy problémáim nem voltak 2 eset kivételével.Egyszer Jugóban 16 éves koromban lepofozott 1 rendőr,máskor meg 1 szobába vezettek kihallgatásra Röszkén,most meg a magyar rendőrség,ha minden igaz, Baracskára fog invitálni előreláthatólag 10 napra
Öcsike írta:Hát igen Régebben mentem át Szlovákiába sörért még az ETZ-mmel,és elég TAHOK voltak a határőrök.
Nekem még igazából,olyan nagy problémáim nem voltak 2 eset kivételével.Egyszer Jugóban 16 éves koromban lepofozott 1 rendőr,máskor meg 1 szobába vezettek kihallgatásra Röszkén,most meg a magyar rendőrség,ha minden igaz, Baracskára fog invitálni előreláthatólag 10 napra
Kenyér írta:Há-há-há! Mennyi kilómétert tettél bele, mióta nállad van? Mikor is jöttél el velem motorolni? Bár neked legen igazad
Figyú ez legalább meg van még (igaz tényleg megkímélt állapotba és az új blokkba már van vagy 1000km-er ) Valótlant meg ne alítsál voltam nálad csak akkor Simsonod volt és valljuk be az kicsit lassú.
Mész Baracskára ülni
Megpróbálom rövidre fogni ,Kedd esténként Focizni járok,23 óra 42ékor megállitanak XVII.ker, papir nincs nálam semmi,magas lórol beszéltek velem,nem tűrtem,vita után elküldtem őket a k... anyukba meg útonállóknak neveztem őket szó....szó .Következett a feljelentés ,bementem a rendőrségre megmondtam nem fizetek (20000FT),mondom ledolgozom.Ezt itt a ker. nem lehet,jó akkor leülöm ,de fizetni nem fizetek már azért sem.Ha nem foglalnak akkor nem fizetek
vadocz írta:Megpróbálom rövidre fogni ,Kedd esténként Focizni járok,23 óra 42ékor megállitanak XVII.ker, papir nincs nálam semmi,magas lórol beszéltek velem,nem tűrtem,vita után elküldtem őket a k... anyukba meg útonállóknak neveztem őket szó....szó .Következett a feljelentés ,bementem a rendőrségre megmondtam nem fizetek (20000FT),mondom ledolgozom.Ezt itt a ker. nem lehet,jó akkor leülöm ,de fizetni nem fizetek már azért sem.Ha nem foglalnak akkor nem fizetek
Ez jó végre egy hasonló ember, mint én. Én is szeretek a "közeggel" vitába szállni
Öcsike írta:Na igen,tényleg gecik voltak De ez a börtön dolog a hírnevednek,mint orvos,nem tesz jót.Nem
Nem érdekel a hirnevem,úgygondolom aki ismer,az megtudja itélni hogy hogyan dolgozom,és a munkám számitson,viszont vannak elveim,kemény fejem feleségem és mások szerint. Bűnöző ettől nem vagyok
vadocz írta:Megpróbálom rövidre fogni ,Kedd esténként Focizni járok,23 óra 42ékor megállitanak XVII.ker, papir nincs nálam semmi,magas lórol beszéltek velem,nem tűrtem,vita után elküldtem őket a k... anyukba meg útonállóknak neveztem őket szó....szó .Következett a feljelentés ,bementem a rendőrségre megmondtam nem fizetek (20000FT),mondom ledolgozom.Ezt itt a ker. nem lehet,jó akkor leülöm ,de fizetni nem fizetek már azért sem.Ha nem foglalnak akkor nem fizetek
Ez jó végre egy hasonló ember, mint én. Én is szeretek a "közeggel" vitába szállni
Pont ezt várom el tőlled! Mikor is jössz a gumiért?